GROEPSTRAINING

Assink MX Training & Service wil crossers helpen om het beste uit zichzelf te halen op een veilige en zeker leerzame manier. De veiligheid van de rijder staat boven aan. De samenwerking tussen rijder en trainer is erg belangrijk, maar ook de samenwerking met andere rijders tijdens zo’n groepstraining om een goede en leuke sfeer te creëren. Dit om zo het niveau van de rijders naar een hoger level te brengen.

Groepstrainingen tijdens reguliere uren.

Het is al mogelijk om met een kleine groep vanaf 4 rijders te trainen op een circuit tijdens reguliere uren. De oefeningen zullen naast het circuit worden uitgelegd, tevens wordt de oefening persoonlijk voorgedaan. Iedere rijder zal persoonlijk bij naam worden benaderd en gewezen op de punten die hij/zij wel of niet goed doet, om zo een beter resultaat te boeken.

Groepstrainingen op een afgehuurd circuit.

Ook organiseert Assink MX Training & Service trainingen op afgehuurde circuits zonder andere rijders. Tijdens deze trainingen zult u training krijgen in een groep van minimaal 10 en maximaal 12 personen. Oefeningen worden uitgelegd en worden persoonlijk voorgedaan, aan de hand van de ervaring die de afgelopen 20 jaar is opgedaan. Iedere rijder zal persoonlijk bij naam worden benaderd en gewezen op de punten die hij/zij wel of niet goed doet, om zo een beter resultaat te boeken.

Wilt u een groepstraining volgen ? Neem dan een kijkje in onze agenda.

 

Image

Groepstraining

€50,-
  • Prijzen zijn inclusief 21% BTW en gelden per training.
  • Exclusief baan kosten.
  • Exclusief reiskosten (€0.19,- per kilometer).
  • Trainingsduur 4 a 5 uur